BRAND COORDINATOR

Brænder du for indkøb, salg, gode relationer og masser af udfordringer i en international virksomhed? Så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Jobbet – Som Brandcoordinator

Du får en stor grad af frihed og variation i jobbet, idet vi udelukkende leverer kundetilpassede løsninger til vores kunder. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kollegaer i hele verden.

Du bliver en del af vores ene Trim afdeling på 9 friske kollegaer her på kontoret i Herning.

I tæt samarbejde med kunderne, som er kendte internationale modehuse, udvikler og producerer vi de Trim produkter, som understøtter deres tøjkollektioner. Vi servicerer kunderne hele vejen fra design, indkøb, logistik, lagerstyring og til endelig levering, og dine beslutninger er derfor synlige i hele denne proces. I tæt samarbejde med Key Account Managers får du en nøglerolle I serviceringen af egne kunder, og du skal derfor trives med at være proaktiv og tage store beslutninger.

Dine opgaver vil være at koordinere hele processen fra produktudvikling til levering hos kunden via daglig kontakt til kunder, datterselskaber og produktionssteder rundt om i verden.

Via den daglige kommunikation med alle involverede parter, sikrer du et optimalt indkøb samt igangsætning og opfølgning på hele processen. Nøgleordet er – et godt købmandskab!

Om dig – Vi forestiller os at du

  • Er en god ”købmand”
  • Er proaktiv og handlekraftig, og får mange opgaver udført i løbet af dagen
  • Har overblik og kan holde mange bolde i luften
  • Er serviceminded og dygtig til at opretholde gode relationer
  • Arbejder systematisk og har sans for detaljer
  • Har et par års erfaring, og sidder måske i et job som indkøber, indkøbsassistent eller salgsassistent
  • Er ambitiøs og målrettet
  • Er en teamplayer, og sætter pris på gode kollegaer og et fleksibelt arbejdsmiljø
  • Selvfølgelig er dygtig til engelsk

Hør mere om jobbet, kontakt Johnny eller Lykke på 96 29 00 00.

Ansøg til hr.dk@a-tex.com

Ansøgningsfrist, så hurtigt som muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

A-TEX er blandt de førende globale leverandører af identitetsskabende brandingartikler – herunder labels, hængemærker, badges, packaging-løsninger og butiksdekoration – til førende internationale modebrands. A-TEX er en del af Trimco Group med 1600 dedikerede medarbejdere fordelt på 18 landekontorer, heraf 85 medarbejdere i Herning.